Over ons

JF Blossom is opgericht in 2018 als groothandel in sieraden, gevestigd in het World Fashion Centre.

Met onze uiteenlopende collectie kun je voor diverse soorten sieraden bij ons terecht. In onze showroom verkopen wij ook diverse presentatiematerialen zoals vloeipapier, displays, presentatiebakken, plateaus en sieradenkussens.

Wij hebben 3 merken in ons assortiment:

  • ByJam
  • Candy Sweet
  • Jie’s Studio


Het grootste deel van onze collectie is gemaakt van stainless steel. ByJam en Jie’s Studio zijn van stainless steel, Candy Sweet is gemaakt van brass. Stainless steel is niet gevoelig voor verkleuring door water en/of parfum. Op de plating van onze stainless steel sieraden geven wij 1 jaar garantie. Deze garantie kun je ook aan je klanten aanbieden.

De collectie van Candy Sweet is gemaakt van brass. Dit materiaal is wel gevoelig voor verkleuring bij het in contact komen met water en/of parfum. Op deze sieraden geven wij geen kleurgarantie.

De minimum orderwaarde voor het plaatsen van een bestelling bedraagt 100,- euro ex. BTW. Deze drempel is constant en niet eenmalig.

Ben je een nieuwe klant en wil je een bestelling plaatsen? Bovenaan onze website kun je je registreren met een geldig KvK- en BTW nummer via de ‘Registreren’-button. Wij verkopen aansluitend aan winkeliers en/of webshops in de damesmode- en accessoires sector.

Onze collecties zijn ook te vinden bij inkoopcentrum TICA. 

BESTELLEN & VERZENDINGLEES MEER
GARANTIE & PLATINGLEES MEER
ALGEMENE VOORWAARDENLEZEN
PRIVACY VOORWAARDENLEZEN

Vragen? Stuur ons een bericht: